16 år imorgon, läängtar

Idag har jag och syster varit hemma från skolan, så skönt! vi har haft en riktig mysdag framför gossip girl.
Imorgon är det min dag för jag fyller 16 år! Men också så har jag prov i gografi imorgon.. det gör mig mindre taggad.. Efter skolan ska jag möta upp min kära barndomsvän andrea som ska sova hos mig.
Här är några bilder från när vi var i grekland i somras.











Fredag, Lördag

Igår va jag hemma hela kvällen kände verkligen inte för att göra något..Idag träffade jag Sara på stan och vi hade det supermysigt! Vi satte oss på café linne och där satt vi någon timme. Och ikväll.. ja, måste plugga har jävla redovisning på måndag kl 8, kommer fan inte ens hinna vakna..Alla får ha en rolig kväll. Godnatt
En bild på söta saris!

Tisdag, Onsdag

Igår va jag hemma för mådde inge bra menmen.. Satt hemma och längtade på att syster skulle komma så vi kunde dricka te och kolla på true blood. Det kan vara den bästa serien, men såg klart sista avsnittet av sesong 3 så nu kommer vi få vänta tills sesong 4 kommer, orkar ite vänta..
Idag gick jag upp tjugo i tio för började 11.10 idag :d Jag går på jensen och där har halvdagar, kan vara hur skönt som helst! Ena veckan börjar man 12.30 och andra slutar man 12.30. Kom till skolan och hade då ingen lektion.. Så ja tog en tripp på stan med Nejra som går i min spanskagrupp, trevligt va de!
Kom hem någon gång vid 4 och åt mellis, och sen har jag och syster laddat ner solsidan, fan va roligt!
Alla får ha det så bra, men själv ska jag plugga...


Dag med syster

holaa Que tal? muy skosi bien grande si, nischt. Märker ni att jag går på spanska? har gjort i två år.. Och det märks verkligen inte..
Neeej, sitter här med kisssyster och johan oc hon hafr precis klippt honom.. ni kan ju gissa hur det gick..
Har haft n mysig dag på stan med maria. Tog lite picture som ni ska få se pusss


mumsiii

fett fin

fett ful.

ringsss

surtjej

Med min maria



Jag sitter med syster och ska kolla på true blood, och ja vi är helt galna i det! Älskar kvällarna med dig, så störda tillsammans men det är det som får mig att älska oss.

RSS 2.0