Dagen

Idag gick jag upp kl halv 9 som vanligt och tio i tog jag cykeln ner till jobbet. Det har varit en jättehärlig dag och vi har haft vattenkrig faktiskt eller snarare alla mot mig.. jag gick helt dyngblöt hela dagen..  nej men det var kul haha.
längtar ENORMT mycket tills i helgen! På fredag ska jag vara med saga,daniella,matilda och emma och lördag vara med andrea och söndag åker vi till GÖTEBOORG!!! SÅ KUL!
Nej nu ska jag ut och sola men puss

sol blir det med nya bikinin.


ny bikini






midsommar

ja nu har det ju vart midsommar och det firade jag på mitt land som ligger nära östhammar! Faktiskt riktigt kul att vara med släkten och bara vara vid midsommarstången och ha det trevligt. På kvällen efter maten och allt gick vi ner till ängen och spelade fotboll som var hur kul som helst, till och med farfar som är 83 spelade, riktigt kul attt se :D
Här kommer bilder.puss

malin och jag

syster











ing



nya bicycle shorts

Ifår berättade jag att jag hade varit med matilda på stan, då hittade jag dom här bicycle shortsen som ni ska få se på bild här nedan och en bild på moi. Idag har jag jobbat och det var kul faktiskt vi gick på utflykt till en lekpark, måste säga att det var riktigt varmt idag. Man får bara hoppas att det är lika bra väder imorgon! MIDSOMMAR!, som ska firas på mitt land, med egentligen skulle jag fira med kompisar i öregrund med kände att när hela släkten skulle komma och till och med maria skulle följa med och tänkte att det var det jag ville, så det blir dett! Men också malin marias kompis ska följa med, skojjigt ska det bli!
Nu ska jag äta och sen åker jag till mitt sommarställe i östhammar.
GLAD MIDSOMMAR!









08.34

sitter här och väntar på att jag ska åka till mitt sommarjobb som är att ta hand om barn på fritids i stenhagen, första veckan är barnen bara gulliga, andra veckan börjar man tröttna lite och undrar hur tredje veckan kommer vara.. den veckan fårv vi ta efter midsommar. Förlåt också för att jag inte har skrivit på flera dagar men har haft lite fullt upp.. men igå var jag iaf på stan med matilda mycket trevligt, men en jättetråkig grej var att jag fick reda på att Jennifer Lindström inte finns mer, tänker på dig och din familj och förstår hur jobbig det är för dom. RIP

Vi har tråkigt..




myskväll med Daniella

Jag är nu hemma hos daniella och ska också sova här ikväll, mys!
Vi ska kolla på en skräckis.... jag kommer dö.. nej då men är jätterädd!!
bilder från förra sommaren kommer nu på mig och daniella


läängtaar!

Fick nyss veta att hotellet i göteborg som jag och andrea och hennes familj ska bo på är bokat nu! Vi åker den 4 juli och kommetr vara där några dagar, superkul! Vi ska köpa tvådagarskort på liseberg, shoppa och mycket mer. LÄNGTAAAR!!!
hotellrum på bild, vi ska få ett eget !

mitt och andreas rum :):):)

veckans inköp

igår var jag på stan med ragnhild, matilda och magdalena kan säga att det var mycket trevligt! Jag hittade en bh, trosor, skor, linne. Tidigare i veckan ett par shorts och ett till linne. Efter stan åkte jag och Ragnhild hem till henne för hon skulle hämta grejer till kvällen för hon skulle sova hos mig. Senare åkte vi till mig för att äta middag med mamma, pappa, farmor o farfar och mormor. Trevligt det med!
På kvällen åkte vi till mattias i min klass, världens snällaste! Iaf det var fest där så vi var där till halv ett kanske sen drog vi till en annan fest med nej där va det inte så kul det var mest äldre.. Aja vi tog sen bussen till stan, och sprang en snabbis till mc donalds för att köpa cheesburgare, muums! 01.45 gick bussen hem så vi var hemma 2 kanske. Tack för kvällen med klassen!

Bilder på inköp under veckan!

shorts- bikbok

skor- dinsko

linne- carlings

linne- weekday

bh- h&m. trosorna är i tvätten men det är samma mönster som bhn!

kväll

ja nu är det kväll och idag har jag varit på stan med mamma föst och då köpte jag ett par shorts från bikbok och sen kom raghild dit och vi gick tillsammans ett tag, med sen åkte jag hem.
Ikväll ska jag till matilda och där är också ragnhild. bilder på shortsen kommer sen, puss!

Dagen

Idag har jag jobbat först från 9 till halv 4 sen åkte jag hem och plåstrade om mina fötter för hade fått en blåsa under min fot som gjorde jätteont..
Efter det åkte jag ner till stan för att möta upp min barndomsvän andrea. Vi gick på stan ett tag och jag hittade ett linne på weekday. Nu sitter jag hemma och gör inte så spciellt mycket. puss


försenad som alltid...

ja som sagt jag lämnar aldrig tillbaka filmer i tid..
Idag kom jag just på att i söndags hyrde jag och daniella en film som jag idag lämnade tillbaka.
jag tror faktiskt det va det jobbigaste på hela dagen, cyklade i svarta mjukisbyxor hela vägen till ica vest i den här vär värmen tror jag inte varit med om någon jobbigare haha ingen kondis..?
Dagen har varit mycket trevlig vaknade kl 8 för att jobbet började 9 på stenhagen skolan som faktiskt är ett riktigt bra jobb! Vi fikade och var ute och lekte nästan hela dagen och klockan 15.30 var dagen slut.
Här är filmen som blev försenad.. ;)


blogg igen

ja då var det dags att blogga igen !
jag kände att ha blogg tillsammans inte blev så bra och jag ill skriva vad jag gör så därför startar jag denna blogg hoppas ni gillar den iaf.
Igår började jag med sommarjobb och idag vaknade jag 20i elva då min ledare ringde och frågade vart jag var jag tänkte ohneeejj.. ja som sagt jag hade missat tiden men pallrade mig ner dit snabbt och han var inte sur han sa bara att det kan hända så det var ju bra.
men han sa även att jag skulle ändra så att jag slapp jobba oh städa på fritidsgården för dom störra barnen och fick ist jobba med knattar på deras fritids och dom va jättegulliga måste jag säga. Det ska bli tre roligt veckor med alla trevliga barn och mina gamla dagislärare .
Ikväll har jag kollat på harry potter med garine och johanna och nu äter jag vattenmelon, muums !





som sagt älskar MEELLOON !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0