Min dag

Idag har jag varit hemma från skolan på grund av att jag inte sov, inte ens 10 minuter!! Vad fan ska man göra om man inte kan sova liksom? gick upp 8 för att äta frukost för jagh var hungrig, seeen kunde jag sova! Vaknade typ halv 12 av att maria kom inrusande. Hon har dragit till stan och jag sitter och pluggar matte. Ikväll ska vi göra ett till pepparkakshus men den här gången är det färdigbyggt som man bara behöver bygga ihop. Känns lite säkrare så hehe.
Här kommer bilder på tröjan och jeansen. ciao

Myskväll

Idag har jag gått i skolan från 11.15 till 16.45, är riktigt trött idag. När jag kom hem stod mamma och syster och bakade lussebullar. Åt mat först sen började jag genast baka jag med!! Dom blev lite skalliga men ääh dom var godaa:d Sen kom garpan, lorpan, fredrik och rebecka och vi gjorde pepparkakor och sen gjorde maria och fredrik ett as skalligt pepparkaks hus. Vi hade en helt färdig som man kunde sätta ihop men nej dom gjorde en själva och ja det resulterade att det bara stod med fyra väggar sen inget mer..
Har glömt att säga att mina byxor som jag beställde från gina har kommit, dom kom i tisdags hehe lite seg på att skriva. Dom satt superbra! Köpte också en tröja samma dag från H&M samma dag.

min andra advent


andra advent

Idag är det andra advent och jag har inte gjort speciellt mycket idag. Snart kommer iaf elin hit och vi ska baka pepparkakor och sen till middag blir det risgrynsgröt :D På tisdag kommer syster hem på besök och stannar hela veckan, superkul!
Lägger in bilder sen från min mysiga andra advent!

Min helg

Igår var det fredag och jag slutade 11.05 men var med på elins hälsopedagogik också för att vi skulle äta tillsammans sen. Maten var underbar, det var fläskfile med stekt potatis och bea! Och till efterrätt vart det äppelpaj med vaniljsås :D Åkte sen med mamma och besökte mormor och sen skjutsade pappa mig till elin och vi kollade på idol med hennes familj, supermysigt! Pappa kom och hämtade mig imorse och sen dess har jag inte gjort så mycket. Kollar lite på narnia nu och snart kommer matilda. Vi ska bara vara hemma ikväll och mysa och imorgon ska jag vara med daniella och på kvällen blir det fyrvärkerier i stan och sen göra saffransvofflor med garpan och lorpan:D

orkar inte vara kryckmongo!!

Idag har jag legat och degat hela dagen i våran soffa. Har kollat på musses jul hehe och lite på one tree hill! mamma kom hem nyss och lagade kyckling med bulgur och teriyaki till mig så nu är jag mätt och belåten. Andrea kommer hit snart och då ska jag krycka mig ner till maxi för vi ska köpa godis!!
Idag beställde jag ett par skinnbyxor från ginatricot, sjuukt fina har velat haft dom så länge! Dom kommer om 2-3 dagar :DDD

RSS 2.0