Bilderna kom inte upp

Ja den här blogg appen är sämst så bilderna kom inte med så här har ni dom!


Skoldagen

Idag började jag 11.15 och slutade 16.50! Riktigt lugn dag i skolan, men mindre lugnt när jag kom hem för då väntades plugg.. Åt på stan idag också med Hannah, Emma, Johanna, Hanna och Julia! Blev en focaccia och en cola för min del:D imorgon börjar jag 11.15 igen och slutar 5:(
Här får ni även en bild på hur mina nya shorts sitter.


Chicy

Mina fina shorts kom idag från chicy.se! Lägger sedan in en bild på hur dom sitter! Godnatt


my angel


andrea, du är den bästa vän man kan ha.

godsaker

idag var det bara jag och mamma hemma så vi gick på en promenad, sedan gick vi förbi maxi och handlade. vi köpte våfflor och massa goda frukter som vi gjorde i ordning sen när vi kom hem. Har nu precis kollar klart på djungelns drottning och nu ska jag sova. ska upp på utvecklingssamtal och sedan ska jag jobba.
image description

image description

image description

image description

vill ha


Vill inte blicka framåt men är livrätt att fastna här

Idag har jag varit i skolan från 9.10 till 12.30, älskar våra tidiga veckor. Efter skolan gick jag och åt lunch med Sara och Kajsa. Senare ikväll ska jag åka ner till stan och möta upp Jessica, för vi tänkte vara lite hurtiga och gå och träna på actic. Sen ska vi åka hem till mig, där vi även ska sova! Imorgon har jag utvecklingssamtal och sedan ska jag jobba på rififi.


Today

Idag började jag dagen med att bara ta det lugnt eftersom jag var ledig från skolan! Sen bakade jag lite muffins, för att sedan äta med Andrea som kom över. Vi var ute och sprang ett tag och sedan gick vi hem och duschade! Vi fixade oss för att sedan åka till stan. Andrea gick till jobbet och jag träffade Jacob. Vi gick runt på stan och sedan åt vi middag på cupido!


Söndagsmys

Idag har jag jobbat från 12-4 och då kom Andrea och Sophie och åt där! Satt med dom, sen efter att vi hade ätit gick vi och satte oss på årummet och fikade. Efter några timmars prat åkte jag hem och lagade god mat med mamma och pappa! Imorgon börjar jag 8 så ska nog sova nu! Puss


Nu är man tillbaka

Som ni märkt har jag haft en lång period som jag inte har bloggat på men har varit så trött på det. Men jag känner att jag vill börja igen!


RSS 2.0