Måndag

Igår gick jag på stan med Sofi, frida, Daniella, Andrea och Elin vi kollade lite i affärer sen fikade vi. Senare gick jag Andrea och Daniella hem till Andrea och sen tillbaka till stan för att käka. Idag ska jag plugga och kanske ha en liten spakväll
Måste säga att jag saknar sommaren sjukt mycket och tycker inte alls om detta tråkiga oktoberväder som är just nu..


Gårdagen

Tjenamors!! Igår åt jag, Elin och Jessica middag hemma hos mig sen åkte vi vidare till Daniella där flera Goa tjejer befann sig! Vi drog senare oss vidare till Gary's och tog oss en varsin drink. Kvällen avslutades på saluhallen, fast där var jag inte så länge för jag ramlade i trappan och slog upp hela smalbenet, så det var bara att åka hem då.. Nu sitter jag och kollar på soul surfer, riktigt bra film, eller egentligen inte så speciell men den var gjort på en sann historia så då blev den genast mycket bättre och speciellt mer känslosam!


Fredagsmys

Igår var jag med Daniella och Andrea först och fikade på årummet, en bra start på detta lov. Sedan åkte jag med Daniella och hennes mamma och lillasyster till gränby! Senare på kvällen åkte vi till stan för att käka Kinamat. Handlade lite godis efteråt, eller lite och lite 1 kg.. Fast vi var sjukt mätta! kollade på x-factor sen sov vi. Är nu påväg hem från henne för hon skulle upp och jobba. Ikväll ska jag vara med några tjejer och vi ska till saluhallen senare ikväll. Puss


Nya favoriter

Hejsan!
Idag har jag haft en rätt lugn dag, religion och matte. Efter det gick jag till storken med Evelina och Kajsa för att fika. Lisa och Elin kom senare också och fikade med oss. Vi satt och pratade där i nån timme sen mötte jag upp Andrea för att gå hem med henne. Kollade på gg och sov en halvtimme sen åkte vi till Lindex och jag köpte mig ett par byxor! Sjukt nöjd, hade velat ha dom länge så det var ett bra köp. Nu kollar jag på revenge med mamma och pappa, sen ska jag sussa. Godnatt


Domkyrkan

Tjolahopp, idag är det tisdag och jag vill redan ha helg! Är sjukt trött på dessa tidiga veckor då man behöver klä på sig hur mycket som helst för att det är typ 10 minusgrader ute så tidigt på morgonen.. Nog med klagomål! Idag har jag haft svenska, naturkunskap och matte. Gick väl helt okej även fast jag höll på att somna under Christers genomgång.. Ska promenera ner till maxi nu sen ska jag sova!! Puss


Capri med addecool

Halloj, idag rååkade jag försona mig.. Hatar måndagar då jag börjar 8 och på något sätt så stängde jag av alarmet medans jag sov:/ kollade lite på revenge sen kom Adde hit och vi åkte till Capri med mamma och pappa och käkade middag. Mums! Imorgon ska jag försöka ta mig upp iaf och gå till skolan. Godnatt!


Födelsedagsfirande

Sitter just nu på aperitif med några tjejer i klassen, ska snart ta bussen hem tänkte jag. Ett stort grattis till Evelina igen som fyller 18 år idag! Godnatt


Grattis Evelina!

Idag började jag halv 9 för att ha ledarskap sedan gick jag Evelina, elli och Elin för att äta lunch på cupido. Grattis till Evelina som fyller 18 år idag, vi ska fira henne senare ikväll!


Skolan

Sitter just nu i skolan och har naturkunskap. Vid lunchen så gick jag med Jessica, Michan och Hanna till espresso house för att fika. Vi satt där tills vi började med naturkunskapen. Efter skolan ska jag hem och fira mamma som fyller år idag så grattis till henne!!


Min helg

Min helg har varit sjukt bra måste jag säga, i fredags var jag med Daniella, vi åt mat hemma hos mig och sen åkte vi till stan för att kolla på taken 2. Sjukt bra film, säger bara det! Efter bion gick vi till Gary's där vi satt med några kompisar och pratade. Vid 2 tiden åkte jag och Daniella hem till henne och sov. På morgonen åkte vi till stan för att hon skulle jobba och jag skulle träffa Frida och Sofi för att gå på stan. På kvällen var jag och Sofi barnvakt och efter det kom saga och Daniella hem till Sofi. Vi spelade spel och förade där sen åkte vi till saluhallen. Idag mådde vi dock inte så bra men vi kände ändå för att styra upp dagen så vi åkte till stan. Köpte ett par vinröda byxor från bik bok som jag kan visa sen! Nu ska jag kolla på solsidan och sen ska jag sova. Puss


favoriter från chicy


Frost


Höst

Idag gick jag till skolan och skrev två prov sen åkte jag hem för att plugga ännu mer.. Mina dagar består bara av plugg plugg och plugg.. Hejdå


Plugg

Sitter för tillfället och pluggar matte och religion eftersom jag har prov imorgon. Ska ta en paus tänkte jag och gjorde i ordning lite frukt! Blir man alltid pigg av. Innan jag ska sova sen ska jag kolla på oc.


Mot skolan

Här är en bild på det jag äter varje morgon. Juicen är sjukt god, tycker jag alla ska smaka!!


dimonds in the sky

Idag har jag varit i skolan, sjukt seg dag. När jag kom hem pluggade jag först matte och sen läste jag lite ur min religionsbok eftersom jag har prov i båda ämnena samma dag, på torsdag.. Så sjukt vissa lärare tycker om att pricka in allt på samma vecka.. har även en hemtenta tills på fredag i ledarskap, sen vissa veckor har man ingenting, så störande.. Nu sitter jag här framför datan iaf och lyssnar på musik och läser bloggar! 
Tumblr_mbc99tmpvr1qc2q5jo1_1280_large

Höst

Vaknade upp hemma hos Matilda och vi gick på en långpromenad i det fina höstvädret. Så otroligt skönt! Senare på dagen åkte jag hem och pluggade matte med pappa och sen satte vi oss framför tv:n för att se sooolsidan!!


Cupcakes

Igår var jag och kollade på innebandy, man blir lite sugen på att börja igen måste jag erkänna! Efter det åkte vi till Matilda där vi beställde hem kinama. Senare på kvällen bakade vi cupcakes och kollade på film, riktigt mysigt!!


Fransk manikyr

Sitter just nu och kollar på x-factor med mamma och pappa och snart kommer Sofi hit! Imorgon ska jag iväg och kolla på när FBC har seriepremiär i innebandy, men innan det ska jag gå på gränby med Matilda så kommer inte blogga under dagen imorgon!


Monki

Halloj, idag var jag på stan med Andrea och eftersom jag fick lite presentkort när jag fyllde år skulle jag försöka hitta något. Köpte iaf en fin blus på monki! Ikväll ska jag bara vara hemma och umgås med mamma och pappa!


Mary kay

Igår hade mamma ett litet Mary kay party hemma hos oss då man fik sminka du och testa olika hudvårdsprodukter. Här är några jag köpte och som jag tycker är bra! Den lilla gröna burken är en kräm man använder för trötta ögon som man har på på morgonen, sjukt bra!!


Sjuk


Forno romano

Halloj! Idag har jag varit i skolan från kvart över 11 till 5. Har haft matte c och naturkunskap, måste säga att naturkunskap inte är speciellt intressant men däremot matte tycker jag mycket om! När det var dags för lunch gick jag Kajsa och Evelina till forno Romano för att käka lunch. Om ni inte har testat salladen där så bör ni göra det! Den är underbar!! Efter skolan gick jag på stan med Daniella och följde sedan med henne hem. Sover här inatt och imorgon börjar jag skolan halv 9 igen med ledarskap. Godnatt


då var det dags igen

kände att det var dax för mig att börja blogga igen som jag inte har gjort på jag vet inte hur länge. Nu när skolan är igång igen så känns det skänt att få skriva av sig. Hur som helst har jag haft en bra sommar, kanske inte den bästa med tanke på vädret men men. Orkar inte gå in så mycket på det utan börjar bara helt enkelt. 
Fyllde arton år igår och därför bjuder jag på några bilder ifrån middagen i lördags och några från i söndags. puss
 
 
 

RSS 2.0