Nu är man 17 då!!

När jag vaknade kom maria och mamma in och sa grattis, fick pengar, necessär, trosor och ett armband! Idag ska jag äta massa god mat och kakor och ikväll ska vi till daniel på fest. puss

Skolan tar kål på mig

Oj nu va det ett tag sen jag skrev. Jag har gått i skolan hela dagarna och har sjukt mycket plugg så ja det blir att man inte hinner med. Igår efter skolan åkte jag ner till stan och fikade med andrea, vi pratade skrattade och ja allt som bästa vänner gör, för andrea är verkligen min bästa vän. Vi fikade på årummet! Åt en underbar pecannötpaj, supergod måste jag säga! Idag har jag varit i skolan hela dagen, sen försökte jag hitta en klänning jag kan ha på fredag men det verkar inte finnas någon.. gick verkligen överallt:( På fredag fyller jag år och då ska andrea vara här hela dagen och sen kommer daniella och matilda hit. tror vi ska dra till daniel på fest, annars får vi se!
Det jag önskar mig är iaf: Pengar, skor, väska, parfume och ja typ smycken och sånt man brukar önska sig:D

Måndag idag och bara 4 dagar tills min födelsedag!!

Idag har jag gått i skolan hella dagen, hade bara mt och bild & form idag för min historia lärare var sjuk så den blev inställd. Längtar såå tills på fredag när jag fyller år!!

/Linne: Zara/Jeans: Zara/Skor: skopunkten/Poncho: Åhlens/ Väska Grekland/

besvikelse

Igår var det ju veronica maggio på grönan som jag, andrea, jessica, johanna och jennifer skulle åka och se. Dagen börjar med att jag går i skolan. Allt är bra, är sjukt taggad meeen.. Vi åker till stockholm resan börjar med att vårtat tåg är inställt så vi väntar till nästa. Åker till sthlm, äter på max gör vi också! Sen när vi sitter på den lilla spårvagnen som går till grönan säger dom att grindarna är stängda och att det är fullt på grönan. Tänkte bara stopp i mitt huvud det händer inte. Ja så det var bara att traska tillbaka till spårvagnen och åka mot trötta uppsala igen. Nej men då är ju såklart tåget hem, det var bara droppen. fick damp! På tåget börjar vi tagga om för att åka till evelina som hade fest i rasbo. Vi åker dit och dagen och kvällen blev räddad. Mycket folk man kände och jag hade faktiskt roligt, nykter också heela kvällen! Idag ska jag åka med la familia till kussarna i märsta. Senare ikväll ska jag träffa daniella! puss

mot stockholm


Sjukling

Idag har jag varit hemma från skolan mådde sjukt illa i morse.. Haft en mysdag med syster istället hemma. Vi ha kollat på solsidan, pratat och haft mysmiddag. Tacos var på menyn idag :D
Sen resten av typ hela dagen har jag pluggat matte, har prov imorgon. Min lärare är väldigt dålig på att lära ut så jag fick gå igenom typ 40 sidor idag som vi ska kunna, känner mig duktig! Imorgon är jag på benen igen och jag börjar 8.20 imorgon, skriver när jag kommer hem efter skolan. Tror jag iaf ska träffa andrea imorgon ikväll! Puss

sevärd, tro mig!

filmen var så bra, rolig, romantisk och ja allt!

Andrea på besök

Idag har jag gått i skolan hela dagen. Fått reda på massa plugg som jag måste göra.. Matteprov fredag, spanska prov nästa vecka, engelska redovisning nån dag nästa vecka och historia läxa :( fan inte kul! Iaf, idag efter skolan mötte jag upp balder andrea. Vi åkte hem till mig, gick på promenad i en timme. Vi gick till hennes gamla hus hon bodde i när hon var liten. Sen bakade vi snoddas, as gott. Typ slut.. 
jag älskar dig min fina vän

IDOL är seriöst mitt favoritprogram!!

Idag är det tisdag, varit i skolan hela dagen sen åkte jag hem och fikade med min underbara syster. Vi pratade ett tag sen tog jag en dusch för att sen åka till stan igen och sälja ett par skor jag hade lagt upp på blocket. Men.. hon kunde inte ha dom :( Då var det bara att åka hem igen. Hjälpte mamma med maten och sen åt vi mat. Jag maria niklas mamma och elisabeth. Sjukt gott. Sen åkte jag maria och niklas till maxi och köpte naturgodis. När vi var hemma laddade vi upp med mörk choklad, te och naturgodis. Vi satte oss ner och kollade på idol hela gänget, gud va jag älskar idol har jag kommit på. Nu är det slut.. och visas inte förrän på fredag! Längtar redan. Nu ska jag upp och lägga mig i sängen för att kolla på snygg sexig och singel som går på tv. IMorgon är det ännu en skoldag och jag börjar 8 tror jag.

kvällsfika på årummet med el ove

Nu ska jag iväg till stan och fika med andrea. ciaooo

bra produkter, neutrogena

Jag tycker det är väldigt svårt att välja vad för ansiktsgrejer man ska ha. Nu har jag testat lite olika och kommit fram till att neutrogenas produkter fungerar och jag tycker att dom borde testas. Om det nu ska fungera ska man nog ha de flesta av dom så man inte blandar olika märken.

Filmtips, The switch


Min helg

Min helg började med att vi hade en mysig middag hemma med familjen och niklas, sen åkte jag till stan för att möta upp Frida, Andrea, Wilma och Olivia. Vi tog bussen till simon där det var el festoo. Jag och andrea åkte sedan hem till henne och sov. Dagen efter mådde vi inte så super bra så vi låg i sängen till typ 3 sen va det bara att gå upp och duscha och sen åka till finisen Sofie som jag inte hade vart med på ett bra tag. Vi myste framför filmen the switch med bubbel choklad, passionsfrukt och vindruvor. MUMS! Vaknade i morse och åt frulle sen till lunch lagade vi vofflor med hallonsylt och grädda, stört gott! Nu är jag hemma och sitter just nu och pluggar matte och dricker varm oboy. 
Dagens //jeans bikbok//tröja bikbok//poncho åhlens

Höst

Idag har jag varit i skolan började klockn 11.15 och slutade 5. Sen gick jag på stan lite med elin och sen åkte jag hem. Maria och niklas kom hit idag efter att ha varit hos niklas, så vi hade mysmiddag. Har pluggat hela dagen så nu behöver jag en paus. Det var så sjukt kallt idag måste jag säga, tog ingen jacka för hade min myskofta så trodde inte jag skulle frysa men det gjorde jag..

Torsdag, frulle


Mysrum

Jag vaknade nyss, tog en dusch och sen fixade jag lite i mitt rum. Börjar idag 11.15 med spanska sen slutar jag 5 tror jag.. Nu ska jag äta frulle sen ska jag ta bussen till skolan. puss

Mys med te och ballerina & melooonas


Besök i Enköping

Idag har jag varit i skolan, eller hade en lektion sen gick jag och åt med elin på o´learys det va cesarsallad idag sjukt gott. Sen åkte jag hem för att åka till enköping med mamma. Det är så att jag ska operera mig, min fot därför åkte vi dit för att prata om operationen och annat. Har väntat så länge och nu fick jag veta att jag måste vänta 3-4 månader till för att få operationstid.. det suger :(
Sen åkte jag och mamma förbi en mysig butik som ligger nån stans mellan uppsala och enköping, kommer inte riktigt ihåg vart hehe! Ikväll ska jag plugga, som jag inte är så taggad på. Hoppas det går bra, ska skriva en krönika antingen om hjältar eller kärlek nu och då. Sjukt svårt känner jag. Blir så irriterad på våran lärare att vi inte får bestämma själva:(
Ska visa vad jag köpte idag

vädret gör mig inte på topp

Idag är det tisdag och jag har haft en lugn dag i skolan. Vi har kollat på film och inte gjort så mycket. I fredags var jag med mamma på stan och shoppade då köpte jag två tröjor och en poncho och sen igår köpte jag ett par svarta jeans för mina sprack i helgen. 
Tröja H&M 199kr, Byxor BikBok 299kr
poncho åhlens: 199kr
skjorta h&m: 149kr

Kulturnatten idag då

Igår var det fredag och då var jag bara hemma och kollade på idol med familjen. Vaknade vid 10 idag, riktigt skönt att inte vakna bakis eller något annat. Idag har jag varit med maria och naiklas hela dagen, vi besökte chokolat där lori jobbar. Där köpte vi massa godis, sen vidare till donken för att handla mat..inte okej! Nu är jag hemma, och alldeless strax kommer matilda hit. Ikväll ska jag vara med matilda och saga och vi ska ut och äta på restaurang och sen ska vi väl hitta på något. 

Regn

HAr inte skrivit på ett tag det är nog bara för jag inte har orkat och haft tid. Nu är jag i skolan och har supertråkigt, vi ska skriva en trött krönika som jag inte alls är taggad på!
Ikväll ska jag sova hos daniella och imorgon är det skola igen.. Ojuste jag har börjat kolla på en serie som heter pretty little liars, den kan jag tipsa om! riktigt bra serie.


RSS 2.0