Tacoos


crystal bra

Idag har jag varit i skolan från nio till tre, sjukt seg dag måste jag säga! Kollade ett avsnitt gossip girl och sedan satte jag mig och pluggade spanska. Snart ska jag äta, ungspankaka med jordgubbssylt :D Imorgon ska jag till skolan igen! 
 
 
 
Den här fina bh:n kommer från crystalbra.se

Myskväll med Sofi


Sixtyseven shoes

Här är några till bilder på skorna jag fick av min syster! ❤


Nyköping

Igår vaknade jag vid 12 då jag gick upp för att käka frulle. Vid tre åkte jag till Nyköping för att hälsa på Maria och Niklas. När jag hade kommit fram överraskade marre mig med ett par sjukt snygga skor, blev riktigt glad!! Vi gick senare till o'learys och åt mat och sedan gick vi till cocktails & dreams där vi drack lite drinkar och satt och pratade! Idag har jag och marre gått på stan och kollat lite sen åt vi lunch på espresso house! Ikväll ska Niklas jobba där och Maria ska på personalfest så jag ska ligga och kolla på film och äta godis och kanske ska jag följa med Maria ut sen men det beror på hur sent det blir och så!


Sjuk kväll

Igår var jag med tre tjejer från klassen på swedish house mafia som spelades i Friends arena. Kvällen var helt magisk måste jag säga!! Nu är jag påväg till Nyköping för att hälsa på syster och Niklas och vet inte hur länge jag stannar.


Shm ikväll


Portkod 1321

Detta är en ny svensk serie som går på svtplay, den är väl inte den bästa serien men jag är bara en sån som älskar svenska filmer och serier! Hur som helst idag har jag varit i skolan, tror jag höll på att somna hela tiden! Var sjukt trött eftersom det är tidig vecka och man är så van att sova länge när det är sen vecka så man är otroligt trött varje dag man kommer hem.. Ligger för tillfället och kollar på Vampire diaries och snart ska jag sova ska bara dricka lite te! Godnatt


Sjuk

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag mådde riktigt dåligt hela natten och på morgonen.. Har kollar lite på Vampire diaries och försökt äta lite mat.imorgon ska jag försöka gå till skolan!


Matilda och Emma 18år

Igår hade Matilda och Emma som fyllde arton år i onsdags hyrt en lokal där vi var kanske 25 tjejer. Vi lekte massa roliga lekar och hade det allmänt roligt. Senare kom det några killar dit och vi taggade till för att åka till saluhallen. Kvällen avslutades tillslut då jag och Elin åkte till mig och sov. Idag har jag varit sjukt trött och jag har mest kollat Vampire diaries. Nu sitter jag utan och väntar på bussen för jag ska åka till Daniella och sova.


Torsdag

Varit i skolan idag och haft matte prov, kan inte påstå att det gick bra, det var sjukt svårt! Logaritmer....satt med Kajsa sen på lunchen och pluggade naturkunskap och sedan hade vi religion som sista lektion. Åkte sedan hem och kollade på Vampire diaries och sen bakade jag och mamma bullar:D helt stora och pluffiga!!


Mot skolan

För tillfället sitter jag på bussen till skolan för att ha ledarskap! Går till fem idag som är otroligt jobbigt, skulle behöva vara hemma och plugga matte eftersom jag har prov på torsdag!
Här är en bild från igår när jag och tre tjejer i klassen åt på cupido igår!


Frukost

Sitter just nu och kollar på Vampire diaries och äter frukost sen ska jag till skolan och skriva prov. Puss


Fars dag

Idag är det fars dag och det firade vi med en brakfrulle och pappa fick en present! Sedan åkte vi till farmor och farfar och satt och fikade där med släkten och sedan åkte vi vidare till mormor för att hälsa på henne. Nu sitter jag och pluggar religion eftersom jag se prov imorgon!


bra dag

Idag har jag haft en riktigt bra dag, varit i skolan först och sedan åt jag  lunch med mina fina classmates! satt och pratade om roliga minnen genom åren och hade det allmänt trevligt. Åkte sedan hem och kollade på vamire diaries, favvo serie just nu!  Sitter för tillfället och pluggar och senare ska jag åka hem till matilda där vi ska kolla på x-factor och mysa, som jag har saknat tjejen!

We heart it


Gårdagens utgång

Igår var vi på saluhallen, här är några bilder


Mango

Köpte denna fina blus i Stockholm på mango


Stockholm

Några dagar sedan jag bloggade nu men jag har i princip varit med Daniella och Andrea hela veckan och idag var vi i Stockholm och kollade i affärer, åt mat och fikade. Ikväll ska vi kolla film och mysa. Godnatt


RSS 2.0