handikapp

Nu har det gått en dag efter min operation i el fot och det gör fortfarande inte ont, så himla skönt! Det kommer väl säkert.. Kommer nu få gå på kryckor i 4-6 veckor, alltså också på nyår, gud va roligt!! Om ni minns sa jag att jag skulle åka till gränby i måndags med mammsen och då köpte jag ett par mysiga shorts från åhlens. I lördags glömde jag också säga att jag var på thun´s med mamma, pappa och matilda, supermysigt! Då köpte jag lite julklappar och sen fick jag en sport bh och en transparent skjorta av el bästa föräldrar!
Idag ska jag bara ta det lugt, vara med garine och äta massa godis som jag köpte efter operationen!

one day left

Idag är det måndag och jag är trött som vanligt efter helgen. Började 9.20 idag med historia och sen hade jag bild och form. Är hemma nu då mamma precis ringde och frågade om jag ville följa med henne till gränby och shoppa lite. Ikväll ska jag börja skriva på min historia uppsatts och sen ska jag bara vänta hela natten tills imorgon för då ska jag till enköping och operera min dumma fot! Hela veckan framöver kommer jag nog vara hemma om jag inte kanske går på fredag, beroende på hur jag känner mig.

Jag ser det snöar!

På första advent snöar det, faan va glad jag blir!

första advent

Idag är det 1 advent och det är också bara 4 veckor kvar till jul :D Längtar till julafton det är det bästa. Att sitta vid julgranen och öppna alla julklappar är så himla mysigt. Min fösta advent har varit bra, kollade på kronjuvelerna på morgonen sen gick jag upp och städa mitt rum och kollade sen lite på one tree hill. Nu har jag precis ätit middag med mamma och pappa och snart ska vi sätta oss framför tv:n och dricka glögg. En sak saknas bara, och det är syster som har flyttat till stockholm.. Önskade att hon var här med oss!
Fick mineral puder från Isa Dora i första advents present. Tack mamma!

säsong 9

Läste nyss på en blogg om att säsong 9, one tree hill kommer ut den 11 januari i USA och det betyder att jag snart kan ladda ner den! är så glad!! Men är fortfarande på säsong 8 nu och det går inte att ladda ner den från någon hemsida, det suger.. Idag har jag iaf gått i skolan, försov mig fast jag började 11.15 hur lyckas jag:( Kom till skolan och åt med elin och jessica och sen hade jag psykologi och sen historia.

Breaking dawn

Imorgon måndag ska jag gå på twilight, braking dawn del 1 med matilda. Så taggaaaad! älskar twilight filmerna. Och så ska jag bli duktigare på att blogga..

RSS 2.0