Ännu en skolvecka

Idag började jag 8 så gick upp 20 över 6.. snacka om slit! Slutade klockan 12.20 och då gick jag och Nejra på stan och hon tog bland annat hål i örat. senare gick jag med Sara och då följde hon med mig till darkwell och jag köpte ett smycke till min piercing i örat har faktisk hål i tragus hehe :P Nu ska jag göra mellis och senare ikväll ska jag se top model älskar det programmet!! Puss
För alla er som inte vet vart den sitter!

mysdag

Igår gick jag och elin på bio som sagt och vi skulle ju se love and other drugs men.. vi kom försent hehe så vi frågade om det gick någon annan och då blev det en som redan hade börjar.. Meet the parents little fockers den va rolii!
Nu ska vi ner till maxi det ä 39kr/kg kaaapa för min maria och elins del.

vinterkyla

Idag vaknade jag och matilda och tog oss ner och åt frukost, senare gjorde vi varm oboy och gick på en promenad till starbo i den härliga vintersolen! Nu ska vi åka ner till stan för att sola och ikväll ska jag på bio. puss

Fredag

Sitter här hemma med pappa åt middag för ett tag sen och nu sitter vi och kollar på solsian. Måste säga att säsong 1 är mycket bättre än 2 blev riktigt besviken! Hoppas det blir bättre iaf.
Ikväll kommer matilda hon är otroligt seg!! Imorgon är det lördag och ska på bio med elin och vi ska se love and other drugs verkar riktigt bra! För mig kommer helgen bli riktigt bra, inget festande för mig inte faktiskt riktigt skönt!
verkar riktigt mysig!

matvraaak





Har precis varit på ica med sara, kajsa och elin och köpt mackor och nu sitter vi och proppaar i oss på naturkunskapen.. läraren är lagom glad.. men vafan om det är äcklig mat vad ska man göra?
Ikväll ska jag träffa matilda och får se vad vi ska göra. Ha en bra kväll puss

Fredag

Ännu en skolvecka har gått och är så sjukt skoltrött.. dööör!! menmen det har ändå gått bra och vi har precis börjat våra nya kurser för den här terminen som är naturkunskap,samhällskunskap och historia hehe inte dom roligaste ämnena men det gör inget, vi har iaf bra lärare som alla lärare på jensen!
Idag har jag gått i skolan började 8.. men slutade halv 1 så de va skönt! Vad jag annars har gjort idag är att gå på stan med sara och pauline alltid lika kul. Men ikväll eller snart kommer andrea hit och jag tror det blir en hemma mys kväll, men man vet aldrig men tror det blir så.
Här får ni se bilder från min klass och lite till som jag och elin tog i veckan.
fino
tummen upp för skolan...
cool.

lördag

ja många dagar har gått och äntligen har jag fått tillbaka min mobil.. och så har jag fattat hur man lägger in bilder
jag är som sagt dålig på att uppdatera men ska bli bättre.
Ikväll har jag iaf inte gjort något, gjorde en god middag med syster och pappa :)
Lite bilder från vad jag har gjort i några dagar.
en dag på stan med matilda, mysi
andrea kom hem från thailand, så träffade henne och vi fikade på cafe 018
en tjockis dag på mc donalds, kan säga att vi är stammisar där..
Igår var jag på tjejmiddag hos matilda. Tjejerna som var där va jag, daniella, matilda, saga, bea, emma, alva och signe. ja eftermiddagen känner bea att hon har käkat en nöt, som hon då inte tål.. så vi ringde ambulansen men allt gick bra och efter någon timme kom dom tillbaka så de va bra! Efter middagen fick vi besök av några killar, och kvällen för mig blev faktiskt bra!

räddare i nöden..

glömde en sak att jag faktiskt hade en liten bild från fjällen då vi blev räddade av en skoter i nöden..
Det va så att jag matilda, martin och hans kompis skulle åka kvällskidåkning, ja kan säga att vi hamnade vid några stängta liftar mitt ute i skogen.. så det va bara att börja traska i mörkret upp för en röd backe.. det va sjuk jobbigt men jag överlevde :)
en bild från när räddaren kom helt lyckliga

skola igen då..

Nu va skolan igång.. men en sak som är bra är att eftersom jag går på jensen så har vi halvtermins kurser och dom slutade nu till jul så vi har inga lektioner på hela veckan ganska skönt sådär!
Mitt lov har varit sjukt bra måste jag säga, jag har varit i fjällen och träffat mina vänner.
Bilderna från fjällenresan kommer senare för matilda är ganska seg på att skicka dom till mig..
Sen jag kommit hem har jag träffat andrea och en annan dag matilda, det va kul för har inte träffat andrea på typ 1 månad..
En liten fika bild på mig och matilda får ni se, puss

GOTT NYTT ÅR

nytt år nya möjligheter.
Mitt nyår firades att jag först va på middag sen drog vi hem till alex som bodde i stan. Sedan drog vi på os klderna och traskade till slottet men tro inte att va hann.. kom typ 10 min försent :(
Efter slottet drog vi till en efterfest i kåbo hos alexis som går i min skola sjukt kul!
Hoppas alla hade lika roligt nyår som mig.
Nu sitter jag hemma och ska packa inför resan till idre imorgon med matilda längtar så sjukt mycket!!
Kommer hem den 6e så då lägger jag in bilder frn nyår och fjällen pusss

RSS 2.0