11.11

Jag vaknade precis och jag insåg att lovet verkligen snart är slut.. Aja, igår va jag iaf hemma med syster, malin och garine. Vi åt massa mat och sen bakade vi+ att malin kom med en kaka som hon också hade bakat.. Idag ska jag iaf ta det lugnt och får se vad jag ska göra ikväll.
Måste säga att något jag stör mig på men som ändå är roligt att läsa är uppsalabloggen. Än så länge har jag inte dykt upp och det är jag sjukt glad över och hoppas det inte händer heller.
Ojuste på lovet köpte jag ett par jeaans men dom gick vekligen sönder efter 1 dag hur dåliga kan dom inte vara.. Måste leta efter kvittot annars är jag körd..
Puss

mina och daniellas planer för imorgon

1. Vakna
2. Äta brakfrukost
3.Mc Donalds (som vanligt)
4. popcorn
5.bio
6.hem
7.middag
8. fixa oss
9.kroooook
10.fekke
11.deckaaa
12.haffaa
13.festaaa
14.åka buss
15. käka BK
16.efterfesta
17.hem
18.dricka
19.baka
20.och sen till sist SOVA!

looooov

Ligger här och chillar med Daniella som jag gjort i två dagar nu. Vi möglar sönder. Vi har värsta planerna inför veckan, den ni! Nu ska vi i alla fall kolla på big brother. Pusssss

TJOOOFAN

hej här sitter jag, världens bästa matilda! karra och jag är i björklinge.. otippat? jaaaa som fan. men det var bara för att min toffel oskar bad oss komma! Karra sitter och provar snabba solglasögon med orri (toffel) peace out!

så sjukt skönt med lov!

Idag är det fredag och som vanilgt har jag varit i skolan och idag slutade jag halv 1 så sjukt skönt! Har varit på stan efter det men pauline och sara och senare följde jag med andrea när hon skull eta hål i navlen haha hon va helt nervooos.. stackarna:( Senare gick jag andrea, wilma, sofie till waynes och jag och andrea delade på en fuccacia och en daimtårta mumsii:D Senare kom emma och frida också. Min dag hittils har varit sjukt bra och ikväll ska jag vara med matilda och vi ska kanske skulle på någon fest som matilda snackade om hehe. Ha en trevlig kväll uppsala för det ska jag ha! Puss

Mysdag

Idag vaknade jag 12 riktigt skönt! Matilda var borta eftersom hon hade åkt till skolan.
Har inte gjort speciellt mycket idag men ikväll ska jag träna! Har inte gjrot det på ett tag.. så det va dags att sätta igång. Två timmar är träningen, hoppas jag överlever!
Hoppas min mobil kommer snart också jag saknar den även fast den är sämst hehe

Onsdag

Shit vilken dag.. Så sjuk tjobbig att jag vill gråta :( men det ska jag inte göra! Vaknade en kvart innan min buss gick och jag ville verkligen stanna hemma men kom på att jag hade mitt vidriga matteprov idag så det va bara att pallra sig upp, även fast det tog emot! duktig tjej! Matteprovet gjordes och jag hölll på att falla ihop för det va så svårt men det va bara för jag inte hade pluggat.. Dagen slutade 12.20 och då gick jag med elin och nejra och åt på fame! Hade bara två lektioner det va i för sig skönt. Snart kommer tildan hit och vi ska ha en riktig myskväll vi ska laga god middag och senare ska vi gå ner till maxi om vi inte fryser ihjäl men vad gör man inte för godis ;)
Det va min jobbiga dag.. men hoppas det blir bättre till kvällen! puss

Saknaden hos den som betyder mest är stor

Dagen för mig har varit sjukt jobbigt vaknade 7 och min buss gick halv 8.. springer upp orkar verkligen inte anstränga mig vad jag ska ha på mig så det får bli en tjovktröja och svarta jeans! sjukt skönt. Nu ska jag snart på träning och imorgon kommer tidis hit mys!
Måste säga att jag saknar min vän Andrea och det var för länge sen sist vi sågs. Om ni inte visste det är jag och andrea barndomsvänner och ja i har verkligen känt varandra sen vi var små. Man känner hu rmycket en person betyder när man inte träffats på länge. Hoppas vi träffas snart för jag saknar dig.
andrea, syster och jag
andrea, syster, jacob och jag
du och jag. komer alltid ha dig det vet jag

Alla hjärtans dag

Ja idag är det då alla hjärtans dag och hela dagen har jag bara mått dåligt lver det här iskalla vädret.. har gått hit och dit genom hela stan:( Nu är jag iaf hemma och ar varit det i några timmar och kvällen blir film och en kopp äppel och kanel te och choklad, mums! Alla har säkert sina små hjärtegull dom kan mysa med men p ånågot sätt så känns det skönt att bara vara själv. Glad alla hjärtans dag till min fina vänner<3

Torsdag, Fredag, Lördag

I torsdags va jag i skolan först sen fikade jag med daniella, saga, emma och matilda sjukt mysigt och det va skönt att träffas eftersom det va ett bra tag sen! Vi drog senare hem till mig och myste hela kvällen och hade faktiskt sjukt kul.
I Fredags alltså igår kom matilda hem till mig och vi åt tacos och senare åkte vi till sunnersta till en kille som heter samuel. Helt okej kväll där.
Idag ska jag på middag och bilder kommer senare förhoppningsvis!
puss

Grattis Hamid och Nelly!!!

Idag fyllde två av mina klasskompisar år, Nelly Eriksson och Hamid Elamin stort grattis till dom! Klass spi10b kom in och sjöng för hamid och gav honom en tårta men gissa vilka som käkade upp den om inte jag manuela, lina, elin, sara och pauline hahah fyfan vilka tjockisar.. sen kom det in en till tårta för att nelly också fyllt år gissa inte om vi va på den också, kan säga att jag mådde lagom bra efter, fyfan.. men det va sjukt gott! så länge sen man åt tårta borde göra det oftare:D Nu är jag iaf hemma och jag och syster ska kolla på sex and the city s01 faktiskt riktigt bra! sen blir det kvällsfika och sen sovaa!

Söndag

Idag vaknade jag runt 10 sjukt skönt! jag gick upp och åt frukost med pappa och maria sedan tog jag en skön dusch.
Åkte sedan ner på stan för att möta upp elin, vi skulle egentligen sola men det va stängt.. Gick runt ett tag på stan och sedan ett besök på mc donalds som alltid! Nu är jag hemma och ska fortsätta städa mitt rum.. och plugga lite också för har prov i idrott på tisdag :( Ikäll ska jag vara hemma och ett avsnitt av solsidan blir det klockan 8 eller när det är. byee

Fredag

Idag är det fredag och jag började dagen med att gå och gymma på friskis med syster, alltså jag är så himla balder.. helt nervös tjej över att gå powerwalk på ett rullband! Senare gick jag in till stan och solade med matilda sjukt skönt får mig att längta till sommaren. Sen skulle jag åka hem och jag skulle få skjuts av pappa och jag stod vid stadshuset i 20 minuter och försökte förklara vart det låg.. nej när jag träffar honom säger han men det här är ju inte stadhuset det ligger ju under bron. Men snälla alla vet att när man säger stadshuset så menar man där alla bussar går men nej det fattade inte han så han va tvungen att åka och visa.. Menmen ikväll har jag varit med min käre granne Garine som är som en syster för mig och har kännt henne i hela mitt liv typ. Även fast det inte är sent så är jag iaf jättetrött så ska lägga mig och kolla på film och ja sen ska jag väl sova om jag inte får en attack att äta igen som jag har gjort hela dagen typ..
Måste säga att mitt hår har gått av.. får panik! Kolla bilden så ser ni hur mycket som gått av döör skulle aldrig färga mitt hår brunt :(

RSS 2.0