Today

Idag är det torsdag och jag har varit ledig från skolan i två dagar för att vi har så kallade utvecklingssamtals dagar, haha fett skönt! Jag och syster har kollat på oc och suttit  lite i vårsolen också. Imorgon ska jag faktiskt inte heller gå till skolan för jag ska till läkaren och kolla upp mina fötter, och får hoppas att jag kan operera dom så snart som möjligt!
Imorgon är det fredag, alltså helg och jag har faktiskt inte planerat något än, känns riktigt skönt!
På Lördag fyller mormor år så då ska vi ut och äta med släkten!

do what you want, it just proves who you are

-

sjuk..

Både Onsdag och Torsdag har jag vari hemma från skolan, har varit sjuk.. Får se om jag går imorgon!
De två dagarna jag har varit hemma har jag mest legat i sängen och kollat på the oc med maria som också är sjuk.
Imorgon ska jag iaf träffa matila vare sig jag mår dåligt eller ej. Vi ska nog bara vara hemma och ta det lugnt kanske köper något från maxi om jag känner oss rätt;)
Måste imorgon börja leta present till syster som fyller år 5e april, helt sjukt att tiden går så snabbt radan 19 år! älskar min syster hon har alltif funnits där för mig, tack!
Måste nämna att jag saknar grekland, älskade att vara där bara komma bort från allt.

Måndag

En ny vecka börjar och det är mycket i skolan just nu men det klarar jag. Har precis kollat klart på avsnitt 16 på Oc säsong 1, alltså jag dör det är så sjukt bra! älskar verkligen allt med den serien.. och tror det är den bästa jag någonsinn hhar sett. Man längtar tills att komma hem, bara att sätta på datan och se.. jag är helt fast! Kollat i flera timmar nu.
så sjukt fin marissa

söndagsmys och matilda är här

jag hittade nyss mitt gamla minneskort från min kamera och där fanns massa mysiga bider på min och matilda från i somras sjukt kul va det! Och matilda spenderar dagen här med mig! Match senare i allians, puss
ca 5 minuter senare tappar jag kameran i vattnet

Lördagsmys

Idag är det Lördag och jag ska nog bara vara hemma och göra en mysig middag med pappa.
Igår kom andrea hit och vi lagade mat, hamburgare och sedan drog vi till en peson i bersbrunna. Kan säga att jag och andrea kom dig och vi va dom första tjejerna och det va kanske 15 killar, höll påp att döö haha. Det va kul ändå!
Men det kom såklart flera tjejer dit senare från min skola så det va skönt!
Picture:










HAHAHA vi hittade verkligen en peruk från alla hjärtans dag för 1 år sedan som jag, daniella, saga, matilda och emma gick runt med! Minnen.

Friskolekampen

Igår var jag hela dagen på fyrishov och spelade friskolekampen. Vi kom till final genom straffar och där förlorade vi mot cultus.. Dagen va annars sjukt bra.
När jag kom hem kollade jag på oc dör va bra det är!! Nu sitter jag i skolan på historia och jobbar med en sak som vi ska ha redovisning i nästa gång..
Idag ska jag träffa andrea och vad vi hittar på får vi se.

Vårvärme

Idag har jag varit i skolan sjukt skön dag, på första lektionen va min lärare sjuk så jag och elin kollade på bigbrother och solsidan. Efter det hade jag spanska och sedan gick jag och åt med johanna elin och nejra. efter det gick jag på stan med elin och vi tog en glass längst ån och njöt av vårsolen. JAg har precis kollat klart på top model och om ni inte visste det är det chelsey och ann som är finalisterna, fast jag vet ju egentligen vem som vinner hela så :D
Imorgon ska jag och min klass till fyrishov och bada ska bli så kuuul! Vi håller på att träna inför exeminationen som vi har nästa tisdag.
Nya jeans från carlin

tisdag

Idag är det tisdag och det är en ny vecka. Dagen började med att jag gick upp för att åka till skolan, och första lektionen va att vi skulle åka til fyrishov och bada haha fett kul! Vi gjorde ingenting typ simmade kanske 6 längder och sen satte vi oss i jacuzzin hela dagen typ och åkte lite i deras rutschkana hehe. omg är vi skulle sätta oss i jacuzzin satt den en helt ensam skitsnygg kille som v ahelt brun.. jag elin och evelina höll på att dööö! helt solbränd:O
Efter dagen gick jag och elin lite på stan och sedan blev det en middag på donken.. ska träna ikväll som tur är!
Ojuste ska kanske skriva lite vad jag gjorde i helgen. Jo jag va i fredags med matilda och vi drog till en kille som hette andreas efter det drog vi till malvin och senare så gick vi till någon annan ja den kvällen.. slutae med att vi kom hem 5 :( I lördags va jag med matilda, ragnhild och vi va hemma hela kvällen och senare drog vi till en fest i stenhagen faktiskt och där träffade vi på elin kajsa och hannah haha hade så roligt, tack tjejer! Efter det drog vi tjejer hem till mig och lite senare stack dom hem och ragnhild och matilda sov kvar :) Otroligt rolig helg, med underbara människor! puss

summer

Nytt inför sommaren 2011

RSS 2.0